Previtas dieet- en leefstijladvies

Over Previtas dieet- en leefstijladvies

De diëtisten die bij Previtas werken hebben allemaal een 4-jarige HBO-opleiding Voeding & Diëtetiek afgerond. Daarnaast volgen de diëtisten regelmatig scholingen en cursussen om op de hoogte te blijven van alle recente ontwikkelingen in het vakgebied. We zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) en staan ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

Over het team

Previtas dieet- en leefstijladvies

Margriet de Vries

Ik ben Margriet de Vries en sinds 2015 werk ik in het Gezondheidsplein als diëtist bij Previtas. Een goede balans tussen lekker en gezond eten kan best lastig zijn, zeker wanneer je gezondheidsklachten ervaart. Als diëtist kan ik hierbij helpen! Ik vind het belangrijk om te kijken wie ik tegenover me heb en een goed beeld te krijgen van factoren die van invloed zijn op het eet- en leefgedrag. In het gesprek luister ik naar jouw vragen, wensen en denk ik mee. Zo geloof ik tot een goed, persoonlijk advies te komen wat ook op de lange termijn effectief en plezierig is.

Een brede kijk op voeding vind ik belangrijk. In 2019 heb ik de opleiding Orthomoleculaire Voedingsleer en Therapie afgerond. Deze brede kijk op gezondheid en onderliggende processen in het lichaam en kennis hierover neem ik mee in de adviezen die ik geef.

Veel voorkomende gezondheidsklachten of voedingsproblemen waarvoor je bij mij terecht kunt zijn:
Overgewicht
Ondergewicht
Maag- en darmklachten (ook voor het Fodmap dieet)
Reumatische aandoeningen
Hart- en vaatziekten
Diabetes Mellitus
Longaandoeningen (waaronder COPD)
Sportvoeding
Ervaar je zelf gezondheidsklachten of ben je gewoon benieuwd wat een gezond voedingspatroon voor jou is? Neem dan contact op!

*Vanuit de basisverzekering wordt per jaar 3 uur dieetbegeleiding vergoed (ten laste van het eigen risico).