Logopedisch Centrum Noord

Over Logopedisch Centrum Noord

Communiceren is een basisbehoefte voor jong en oud. Met onze logopedie ondersteunen wij u of uw kind hierin graag. Het Logopedisch Centrum Noord is een gecertificeerde praktijk (HCA certificatie). Dit betekent voor u dat wij logopedie bieden volgens de hoogste kwaliteitseisen. Onze behandelingen zijn altijd op maat; afgestemd op de vraag van u of uw kind. U kunt bij ons terecht voor problemen op het gebied van stem, spraak, taal, gehoor en slikken, zowel bij kinderen als volwassenen.

Over het team

Logopedisch Centrum Noord

Marieke Bögemann

Ik ben Marieke, logopedist van het Logopedisch Centrum Noord. Ik behandel onder andere taalproblemen en articulatieproblemen, maar ook voor stem- of ademklachten kunt u bij mij terecht. Ik heb een aanvullende cursus gedaan voor MF-behandelingen bij stem- of keelklachten. Wanneer ik met kinderen werk doe ik dit graag op een speelse en creatieve manier. Op afspraak kunt u op de dinsdag bij mij terecht hier aan het Damsterdiep. In het intakegesprek zullen we bespreken wat ik voor u kan betekenen!