Yoga under Construction

Over Yoga under Construction

Yoga under Construction biedt je een moment voor jezelf. Bij ons mag je ontspannen oefenen en zelfs aan het einde van de les per ongeluk in slaap vallen. Onze leden zijn zeer tevreden over ons gevarieerde aanbod en de vrijheid om te kiezen aan welke les je graag mee wilt doen. Alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en een losse les bedraagt €12,00. Je bent van harte welkom bij ons in de studio aan het Damsterdiep.

Over het team

Yoga under Construction

Gerri Douw

“Het beoefenen van yoga is bij mij altijd ‘under construction’, het is nooit klaar en ik leer altijd iets nieuws over de wereld en mijzelf. Ik ben altijd opzoek naar de vernieuwing en het avontuur van het onbekende. Ik ben graag je gids tijdens het beoefenen van yoga. Ga je met me mee op reis?”

Gerri beoefent sinds 2007 yoga. In 2014 heeft ze de 4-jarige opleiding tot Hatha Yogadocent aan de Yoga Academie Nederland (YAN) succesvol afgerond. De opleiding is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland. Begin oktober 2014 opent Gerri de deuren van haar eigen bedrijf Yoga under Construction in het centrum van Groningen. Ze is sinds 2019 gecertificeerd iRest Level 1 Yoga Nidra Teacher.

Yoga under Construction

Marco Klein

“Het is nog maar sinds de zomer van 2015 dat ik in een helder moment tot de conclusie kwam dat yoga de les is waarin ik volledig mijzelf kan zijn. Van alle sportschoollessen die ik gaf was het les geven in yoga datgene waar ik het meeste energie van kreeg. Het non-competitieve en ‘mindfulle’ karakter maken het voor mij de beoefening die het beste bij mijn persoonlijkheid past. Ik leer elke keer als ik beoefen, of ik nu yoga volg of geef. Dit vind ik heerlijk en deel ik graag met je!”

Marco Klein is afgestudeerd aan de Hanzehogeschool Beweeg en Leefstijladviseur. Hij heeft verschillende cursussen gevolgd en geeft sinds 2011 les in Pilates en Yoga. Hij heeft een eigen bedrijf: Mindful Movement.

Yoga under Construction

Willemijn Zoet

“Yoga stond al een tijdje om de hoek op mij te wachten en begin 2016 was het dan zover. Eerst maakte ik kennis met de fysieke voordelen, later begon ik steeds meer rust te ervaren en begaf ik me meer op het ‘subtielere niveau’. Door de onrustige jaren die ik achter de rug had, voelde ik dat yoga balans bracht. Door de beoefening van yoga accepteer ik steeds meer mijn eigen gedachten en probeer ik gevechten om te draaien naar vrede. Elke dag is een nieuwe ontdekking en dat deel ik graag met iedereen! Kom gerust een keertje met me meedoen.”

Willemijn heeft zich tijdens haar studiejaren breed mogen ontwikkelen op het gebied van sport en gezondheid. In 2012 heeft ze haar Bachelor Sport, Management en Gezondheid aan de Hanze Hogeschool behaald. In 2017 heeft ze een 200 uur durende docentenopleiding gedaan waarvoor ze haar Alignment Based Hatha Yoga diploma heeft behaald. In 2019 heeft ze een 100 uur Yin Yoga opleiding in Utrecht gevolgd. Ze deelt veel verdieping via haar eigen website willemijnzoet.com