Medisch Pedicure Mimi

Over Medisch Pedicure Mimi

Mijn naam is Mimi Zant. Ik ben gediplomeerd medisch pedicure en werkzaam bij het gezondheidsplein te Groningen. U kunt bij mij terecht voor een volledige pedicure- en cosmetische voetbehandeling. Voor een professionele pedicure behandeling kunt u op afspraak terecht in mijn praktijk in het Gezondheidsplein Damsterdiep. Uiteraard behandel ik u ook graag thuis als u dit prettig vindt. Ik ben u graag van dienst. Ik ben aangesloten bij de landelijke brancheorganisatie ProVoet voor pedicures.

Over het team

Medisch Pedicure Mimi

Mimi Zant

Mijn naam is Mimi Zant. Ik ben gediplomeerd medisch pedicure en werkzaam bij het gezondheidsplein te Groningen. U kunt bij mij terecht voor een volledige pedicure- en cosmetische voetbehandeling. Voor een professionele pedicure behandeling kunt u op afspraak terecht in mijn praktijk in het Gezondheidsplein Damsterdiep. Uiteraard behandel ik u ook graag thuis als u dit prettig vindt. Ik ben u graag van dienst. Ik ben aangesloten bij de landelijke brancheorganisatie ProVoet voor pedicures.